in Sport

BCR Ladies Open

Tenis. O noua atitudine. Acesta este sloganul cu care Federatia Romana de Tenis incearca sa aduca lumea la cel mai important eveniment feminin din tenis care se desfasoara in Romania, BCR Ladies Open.

Luni s-au inaugurat tribunele de pe arena centrala din cadrul Academiei de tenis Herastrau. Tribune in care o sa fiu si eu prezent saptamana viitoare la acest evenimen. Tenisul este unul din sporturile mele preferate chiar daca la practica stau foarte prost. Este un sport curat unde castigi numai daca esti cu adevarat bun si unde nu poti da vina pe altcineva pentru insuccese.

Sambata si duminica (16 – 17 Iulie) au loc calificarile iar incepand de luni se intra pe tabloul principal. Turneul tine pana pe 23 Iulie cand are loc marea finala. Intrarea este libera pana inclusiv miercuri. Mai multe detalii gasiti pe site-ul oficial.

Pariul meu pentru acest turneu este Sorana Cirstea care este una dintre cele 5 jucatoare de la acest turneu din Top 100 WTA. Fenderatia Nationala de Tenis intentioneaza sa puna acest turneu pe harta principalelor turnee WTA iar de la anul poate vom avea sansa sa vedem nume grele din tenisul mondial feminin la Bucuresti.

FRTenis poate fi gasita si in Social Media pe Twitter, Facebook si YouTube.

Daca nu va puteti perimite sa cumparati bilete, puteti castiga 2 invitatii duble pentru fiecare din zilele de 21, 22 si 23 Iulie pe blogul Andreei.

Write a Comment

Comment