in Cu de toate

Cafeaua de dimineata

Recunosc ca sunt un bautor de cafea. Sunt o persoana matinala si nu pot porni motoarele daca nu beau o cana de cafea buna. De obicei cafeau de dimineata este ori un latte machiato, ori un Nesscafe 3 in 1 sau cafea la filtru. Sambata dimineata am baut cafeaua alaturi de cativa bloggeri la Hobby Caffe & Shop (de la ei am furat poza) la invitatia Ancai. Am stat mai bine de doua ore la vorba cu Cristi de la Flying Cocktails, barman de meserie, care ne-a invatat sa facem desene in cafea cu topping, ca mai bine bem un espresso scurt decat unul lung, ca ness-ul este foarte toxic si ca este un burete macinat, ca o cafea fara cofeina are 0,1% cofeina. Ne-a mai povetit despre istoria cafelei, despre unele sortinemnte dar si despre cum se fabrica acestea. Am mai aflat ca mierea nu este o idee buna de folosit deoarece daca o pui intr-o bautura fierbinte aceasta elimina o substanta toxica si ca zaharul brun este cea mai buna alegere pentru indulcirea unei cafele.

Vreau sa mai spun ca Hobby Caffe & Shop este un loc special. Pe langa faptul ca ai ocazia de a savura o cafea extraordinara mai poti vizita magazinul cu masinute, avioane, elecoptere sau ambarcatiuni cu telecomanda. Pentru pasionati acest loc este perfect.

Bloggerii participanti la acesta experienta sunt: Oana, Claudia, Andreea, Mariciu, Bogdan, Laurentiu, Elena, Edvigia, Matilda şi Cristi. Pe facebook-ul lui Cristi gasiti mai multe poze. Multumesc frumos Ancai pentru invitatia la acest eveniment.

Acum va las cu o mica demonstratie filmata de Matilda.

Write a Comment

Comment