in Travel

Plec in #africapepsiadventure

#africapepsiadventureMaine la ora 12:30, impreuna cu domnul Bogdan, decolam spre o noua aventura in Africa. Si pentru ca nu suntem sanatosi la cap, am ales sa mergem in Tanzania si Zanzibar. Ne vom intoarce pe data de 6 aprilie cu amintiri frumoase, povesti memorabile si multe poze.

In prima saptamana o sa vizitez Zanzibar. Aceasta este un arhipelag de langa coasta de est africana si are o populatie de 1 milion de oameni. Zanzibar este un teritoriu autonom ce apartine de Tanzania iar capitala este Zanzibar City.

Pe lista de “to do” sunt multe lucruri si sper ca o saptamana sa fie suficient pentru a vizita tot ce mi-am propus. Cap de lista este sa fac diving iar apoi sunt vizite la Blue Lagoon, Jozany Forest, Padurea de Mangrove, The Rock, Nungwi Beach, Memba Island, Sand Bandm, Stown Town si Prison Island pentru a vedea si innota cu testoasele gigant.
mountain-kilimanjaro
Partea a doua a excursiei este dedicata Tanzaniei. Aceasta are o populatie de 45 milioane de oameni iar capitala este la Dodoma. De ce Tanzania? Mergem in aceasta tara pentru safari si pentru Kilimanjaro. Speram sa petrecem doua-trei zile in safari si 2 zile la vulcanul ce are o inaltime de 5.895 metri.

Si pentru ca o sa fie o adevarata aventura, Pepsi s-a alaturat acestei expeditii.

Ne puteti urmari aventura pe Facebook, Twitter si Instagram (sper sa avem internet) urmarind hastagurile #africapepsiadventure si #travelselfie2014.

Sursa foto.

Write a Comment

Comment