in Love the brand

Wake up cu micul dejun de la KFC

10428014_794923220554365_1193609303053075147_nKFC Romania ne-a lansat provocarea de a incerca micul dejun al acestora. Cum acest mic dejun este cea mai buna varianta dupa o noapte de party sau pentru cei ce se trezesc dimineata si pleaca la munca, noi am decis sa mergem pe prima varianta. Ne-am stras imediat o gasca de nebuni si am pus la cale un plan sa petrecem toata noaptea si sa rezistam pana la ora 6 dimineata pentru a incerca gustoasele preparate ale celor de la KFC.

Planul a fost sa mergem la bowling si intr-un club pana la rasarit. Am folosit hastag-urile #noptinebune si #diminetipebune astfel incat sa puteti sa ne urmariti aventura nocturna. Nu o sa ma apuc sa va povestesc ce lucruri s-au intamplat vineri seara dar pot sa va spun ca aveti desfasuratorul evenimentelor pe facebook accesand cele doua hastag-uri.

Si pentru ca lucrurile sa aiba si o miza, am pariat ca cine nu rezista pana dimineata va trebui sa faca pe ceasul desteptator pentru ceilalti timp de o saptamana. In plus trebuia sa cante si jingle bells. Probabil de frica pedepsei, toata lumea a rezistat si astfel la 6 dimineata eram in fata restaurantului KFC Mihai Bravu pentru a degusta micul dejun.

La micul dejun KFC poti comanda Chicken Toast, Chicken Wrap, Choco Cookie si cafea. Produsele contin #ouapebune si #puipebune si sunt proaspat preparate abia dupa ce clientul le comanda. Ouale sunt comandate de la furnizori locali si sunt de categoria A. Chiflele si tortilla folosite pentru prepararea celor doua sandwichuri sunt rumenite timp de 30 de secunde in aparate speciale care asigura o pregatire perfecta a preparatului intr-un timp foarte scurt. Daca v-am facut curiosi puteti sa verificati pe site meniul pentru micul dejun si produsele Choco Cookie. La orice sandwich comandat primesti cafea la 1,9 lei.

Din pacate oferta este disponibila in momentul acesta doar in Bucuresti, in KFC Drive-uri: Baneasa, Militari, Mihai Bravu si KFC Gara de Nord, oferta e disponibila de luni pana duminica in intervalul 6-11 AM in aceste restaurante, iar in KFC Dorobanti de luni pana vineri, in intervalul 8:30 – 11:00 AM. DSC_7749 DSC_7779

IMG_1135

De acum vom folosi expresia “un Chicken Wrap cu de toate

Pofta buna!

 

Write a Comment

Comment