in Love the brand

Un cadou la 20 de ani de Sprinter

Sprinter range

Later edit: Castigatorul concursului este George. Felicitari si astept un email cu datele de livrare pentru a trimite pemiul.

In 1995 aparea Mercedes-Benz Sprinter. 20 de ani mai tarziu acesta este liderul in categoria sa. Stim foarte bine importantaautovehiculelor comerciale usoare pentru cei care au un business ce presupune transportul marfii. Am lucrat in domeniu si cu siguranta Sprinter-ul a fost masina cea mai fiabila din parcul auto.

Mercedes-Benz Sprinter poate fi comandat in functie de necesitatile fiecaruia. 3 tipuri de ampatamente, 4 lungimi de caroserie, lungime de pana la 4,7 metri, inaltime de pana la 2,17 metri, o multime de variante de motorizare, numeroase dotari optionale, mase de la 3 la 5 tone, sarcina de 3 tone si volum de incarcare de pana la 17 metri patrati. Pe pagina de internet a producatorului gasiti listele de preturi, dar si informatii suplimentare despre Mercedes-Benz Sprinter.

Miercuri seara, cei de la Mercedes-Benz Romania m-au invitat la un eveniment aniversar inedit. Am fost impartiti in 4 echipe si lasati sa ne duelam intr-un joc care ne punea mintea la dispozitie. Probabil ca ati intuit ca a fost vorba de un Escape Room. Pe langa faptul ca trebuia sa evadam in mai putin de 60 de minute din camere, trebuia sa gasim si indicii legate de Sprinter. Am reusit sa iesim in timp, sa gasim indiciile, iar echipa mea a terminat pe locul doi. Desi nu am castigat, ne-am comportat excelent la lucrul in echipa si am reusit sa fim echipa care a cerut doar un singur indiciu.

12363221_970726886307330_7449365596652151952_o

Impreuna cu cei de la Mercedes-Benz Romania, pun la bataie un kit aniversar #sprinter20. Cadoul contine un troller, macheta Sprinter si portofel. Daca vrei sa castigi acest kit, trebuie sa lasi un comentariu prin care sa-mi spui ce cadou ai pregatit tu sa pui anul acesta sub bradul de Craciun. Prin tragere la sorti voi desemna castigatorul in data de 23.12.2015.

Te bagi?

Write a Comment

Comment

15 Comments

  1. Pentru David multe jucarii lego duplo. Cam tot ce ii lipseste din categorie:) Iar pt Lavinia un voucher de cumparaturi ca sa imi fac viata usoara:)

  2. Anul acesta voi pune sub bradul de craciun,un telefon,unei persoane ce il merita si se va bucura de el. 🙂

  3. Anul acesta as vrea sa pun sub brad pentru mama mea o geanta de voiaj, plus un vaucher de calatorie, pentru fratele meu un portofel ca tocmai i l-au furat, iar mie imi fac cadou bucuria lor !

  4. Noroc ca nu e internaut, asa ca pentru taica_miu am pregatit un acordeon nou:D cel vechi avea deja 30 de ani de petreceri si alte cumetrii.

  5. Eu as pune zile libere pt prietenii care muncesc pe rupte si nu prea au concediu. Dar cum asa ceva nu se poate, ma rezum la jucarii pt copii si o sticla cu ceva bun pt adulti.

  6. Nu pun eu, pune Moș Crăciun 🙂 De toate pentru toți, de la mic la mare. Sărbători fericite!!!

  7. Eu am pus sub brad multe jucarii pentru pustiul meu si un smartphone pentru sotie.