in Love the brand

Meriti sa fii surprins de Lidl

Meriti sa fii surprinsDeja stiti ca sunt un fan al magazinelor Lidl. Pe blog au mai aparut articole despre acest lant de magazine. Primul l-am scris pe 1 noiembrie 2011 foarte aproape de momentul in care au intrat pe piata din Romania. Acum scriu pentru ca cei de la Lidl au ales sa-si schimbe sloganul, iar incepand cu luna aceasta clientii magazinelor o sa fie intampinati cu mesajul “Meriti sa fii surprins

Campania debuteaza cu un spot-manifest pe care va invit sa-l urmariti. Mie mi-a placut tare.

Spotul a fost realizat in colaborare cu regizorul danez Rune Milton, recunoscut la nivel international pentru modul in care imbina narativul cu estetica si contureaza clipurile sale cu un umor subtil si intuitiv.

Hai sa vedem ce ne spun oamenii din conducerea Lidl despre aceasta campanie:

Prin aceasta campanie ne dorim sa traducem filosofia brandului in comunicarea si relatia pe care Lidl Romania le are cu clientii sai. Acest nou slogan va fi integrat in toate eforturile de comunicare ale companiei.” – Frank Wagner, Presedintele Consiliului de Conducere Lidl Romania.

„Mesajul “Meriti sa fii surprins” le este dedicat tuturor acelora care zi de zi depun eforturi pentru un viitor mai bun si care, la finalul unei zile istovitoare, merita sa fie rasplatiti cu experiente frumoase, inedite. In procesul de creatie a noului slogan ne-am inspirat din pasiunea si implicarea pe care le afiseaza romanii in tot ceea ce fac, sacrificand de multe ori timpul liber pentru a obtine rezultate.” – Marco Giudici, Directorul de Achizitii si Marketing, membru in Consiliul de Conducere Lidl Romania.

Voi ce parere aveti de noul slogan?

Write a Comment

Comment