in Love the brand

Recomandare de burger in Bucuresti

12825494_10205712217507123_1542232959_nSunt putini, foarte putini oameni in care am incredere cand vine vorba de locuri unde sa halesti. Cand sunt plecat din Bucuresti sau cand nu am idee unde sa mananc ceva bun, ascult de sfaturile lui Doru Panaitescu sau Andrei Crivat.

Cand te suna Panaitescu si-ti recomanda un burger bun, pai nu ratezi si te duci acolo. Asa am descoperit Aria Gourmet Burger. Un burger corner situat in spatele spitalului Coltea.

Ce face acest loc special? In primul rand retetarul. Acesta este gandit si implementat de Chef Manuela Paraschivescu, un Chef cu pregatire la Paris si cu 2 stele Michelin. Toate produsele sunt proaspete, carnea este tocata zilnic chiar in locatie si astfel isi pastreaza savoarea si prospetimea. Fiecare burger are gandit si un tip de sos special. Chiflele sunt facute si ele home made.

Eu am incercat Cheeseburger-ul si mi-a placut foarte mult. Data viitoare o sa incerc chifla pretzel si un produs cu ananas murat (asta chiar m-a dat pe spate).

Preturile sunt mai mult decat decente. Cel mai scump burger este mai ieftin ca unul din locatiile de fite din centrul Bucurestiului.

De stiut este si faptul ca fac livrari la domiciliu in limita a 4 km de locatie iar comanda minima in acest caz este de 50 lei. Daca sunteti la mai putin de 1 km de locatie, o sa vina chiar administratorii sa-ti aduca burgerii la usa.

Pe cei de la Aria Gourmet Burger ii gasiti si pe Facebook.

Credit foto | Doru Panaitescu

Write a Comment

Comment