in Cu de toate

Programul “Prima Casa” pentru catei

13923882_10153791347647654_8080991770666615465_oF64 impreuna cu Asociatia Robi lanseaza programul “Prima Casa” pentru catei. Acest program este unul de adoptie prin fotografie. Practic gasiti pe pagina de Facebook a celor de la F64 poze cu necuvantatoarele care-si cauta o casa si cu povestile lor. Daca-ti place un exemplar il poti lua acasa sau poti sa-l adopti la distanta, important este ca aceste animalute sa simta si ele iubirea unui stapan si / sau confortul unui camin.

Ana Maresescu – Event & Training Manager F64 si initiatoarea proiectului a declarat:
„Ne dorim să fim vocea celor care nu cuvânta și să ajutăm cațeii în procesul de adopție. Așa că ne-am gândit să lansăm programul „Prima casă” pentru animalele fără stăpân. Noi am început cu cațeii, însă acest program poate sa functioneze și pentru restul de necuvântătoare. Sper ca povestea noastră să îi inpire și pe alți iubitori de animale și fotografie. Pe scurt, #LaF64FotografiaFaceBine!”

Pentru a vedea fotografiile candidatilor si povestile lor poti intra AICI. Daca esti interesat de o adoptie vei primi toate informatiile de care ai nevoie trimitand un email pe adresa: asociatia.robi@gmail.com, neparat cu SUBIECTUL „Programul Prima Casa pentru catei”.

In cazul in care iti doresti sa te implici fotografic poti ajuta si tu diverse adaposturi sa realizeze fotografii pentru cateii de acolo. Fotografii care doresc sa se alature cauzei sunt rugati sa scrie celor de la F64 pentru a primi suport din partea lor.

La final de campanie, cei de la F64 au pregatit si o surpriza si anume expozitia foto “Povestea #Bucuriei” unde vom asista la o prezentare inedita tinuta de stapanul Bucuriei, Silviu Racheriu.

Nu stiu voi, dar eu i-as lua pe toti acasa. Tinand cont ca suntem deja prea multi, nu o sa putem adopta unul, dar va rog pe voi sa o faceti. Chiar si prin adoptia la distanta puteti aduce putin bucurie unor animale care nu au avut prea mult noroc pana in momentul de fata.

Puteti ajuta si voi programul “Prima casa” pentru catei printr-un share pe retelele sociale sau prin antica metoda de socializare, vorba.

Hastagul oficial al programului este #LaF64FotografiaFaceBine

Write a Comment

Comment